Sajtó

 A Vatikánban is elismerik (klikk ide)

Fórum – Kisbabát szeretnénk! | Női Portál

Korai Magömlés – Index Fórum

———————————————————————————————–

A Gyalog-módszert a Vatikánban is elismerik…

Talpmasszázzsal az egészségért!
Annyi szent: a Gyalog-módszert a Vatikánban is elismerik… (X)
Diagnosztika és személyre szabott terápia együtt?

Gyalog Ferenc az általa kifejlesztett módszert Magyarországon 1996 óta alkalmazza egyénre szabott terápiás kezelésein. A módszer azon a felismerésen alapul, hogy idegrendszerünk funkcionális működése stimulálás hatására megváltozik és testünk természetes gyógyulásra való törekvése kiváló eredményeket hoz a szervezetünkben.

Gyalog Ferenc nem véletlenül bejáratos a Vatikánba. Speciális, természetes talpdiagnosztikája, és ezen belül több évtizedes szakmai tapasztalata az egyénre szabott terápiás módszerekben, a világ teológiai központjában is szívesen látott vendéggé teszik.

Bizonyítékul szolgáljon erre ez a köszönő levél, melyet a Vatikán egy magas rangú vezetője írt, miután maga is sikeres kezelésben részesült.

pergament-1-d0000db0307dec5bc3d3b-d0000DBC75a530f3e88e6.JPG

De lássuk, mit mond magáról és módszeréről a szakember:

Hitvallásom, hogy munkámmal segítsem a természet azon csodáját, mely az emberi szervezet megújító képességét szolgálja.”

A Gyalog-módszerről dióhéjban:

Külföldi tanulmányok alapján sokéves fejlesztés eredményeként született komplex kezelési forma, amely a szervezet öngyógyító folyamatára és a vegetatív idegrendszerre épít. Mivel az emberi szervezetben sejtszinten történik a gyógyulás, ezáltal az eredmény tartós. A módszer alapján – állapotfelmérést követően – először megkeresik az ok-okozati összefüggéseket, majd elsősorban biztosítják a célsejtek anyagcseréjét, valamint a belső szervek visszacsatolását a hozzájuk tartozó agyközpontokhoz.

A módszer nem tüneti kezelés: a problémák gyökerét találja meg, a gyógyult állapot a vegetatív idegrendszer központjában rögzül.

Ha a téma felkeltette érdeklődését és szeretne többet megtudni erről a tapasztalatok szerint rendkívül eredményes módszerről, egy kattintással máris www.gyalogferenc.hu   weboldalon találja magát.

Újdonság!

Az immár világszerte ismert és elismert talpdiagnosztikát most Ön is a legmodernebb biorezonanciás és hőtérképes vizsgálatokkal egészítheti ki.

Hallott már a biorezonanciáról? Tudja,hogy ma ez az egyik legmodernebb és legpontosabb egészségügyi állapotfelmérő, diagnosztizáló módszer?

A biorezonanciát sokan a jövő tudományának nevezik, amely alapvetően nem más, mint a szervezet önregenerációs képességének serkentése a betegségek gyógyításának,és végső soron az egészség megőrzésének is a kulcsa.

A szervezet elektromos tevékenységének mérése új korszakához érkezett, ez pedig a Biorezonanciás elven működő diagnosztika és terápia alkalmazása. A biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Általa hiteles információkat kaphatunk szervezetünk sejtjeinek komplex működéséről.